NORDRE EKRE GARDSHOTELL – GUDBRANDSDALEN

Seasons of Norway > Opplevelser > , , > NORDRE EKRE GARDSHOTELL – GUDBRANDSDALEN

NORDRE EKRE GARDSHOTELL – GUDBRANDSDALEN FOR SALE

Rv257 120, 2677 Nedre Heidal, Norge
 • Seasons of Norway
 • Seasons of Norway
 • Seasons of Norway
 • Seasons of Norway
 • Seasons of Norway
 • Seasons of Norway
 • Seasons of Norway
 • Seasons of Norway
 • Seasons of Norway
 • Seasons of Norway
 • Seasons of Norway
 • Seasons of Norway
 • Seasons of Norway
 • Seasons of Norway

Dette gardshotellet ligger vakkert til i fjellbygda Heidal, nesten øverst i Gudbrandsdalen. Her tilbyr vi overnatting i Heidal ikke langt fra langt fra Sjoa, Otta, Vinstra, Vågå eller Lom. Heidal er inngangsporten til Jotunheimen og har Rondane nærmest på gårdsplassen. Vi har syv unike rom og restaurant i fjøset som serverer kortreist og velsmakende fjellmat. På Nordre Ekre gardshotell sover og spiser du godt, mens du nyter alt Nasjonalparkriket har å by på.

Hotellet tilbyr overnatting i 7 enheter med til sammen 9 soverom og 25 sengeplasser.
Alle enheter har egne bad og er individuelt innredet.

Det Grønne
Ett roms junior suite med himmelseng, perfekt for en romantisk weekend. Rommet ligger i 1. etasje det gamle kårhuset fra 1700 tallet, med utsikt mot elva Sjoa. Delikat baderom med massagebadekar. Rommet har stor klebersteinspeis, sittegruppe og Nespressomaskin. I tillegg til himmelseng er det en enkeltseng på rommet, og plass til 1 ekstraseng og 1 babyseng.

Det Gule
Ettroms junior suite med romantisk himmelseng og klebersteins-ovn. Rommet ligger i 2. etasje i det gamle kårhuset, med utsikt mot elva Sjoa, sittegruppe og Nespresso kaffemaskin. Delikat baderom med dusj og moderne fasiliteter. Rommet har i tillegg til himmelsengen en enkeltseng, det er plass til 1 ekstraseng og 1 babyseng på rommet.

Det Rosa
Koselig dobbeltrom beliggende i 2. etasje i det gamle kårhuset. Rommet har utsikt over tunet, og elva Sjoa som renner forbi gården. Delikat baderom med moderne fasiliteter og blanding av fliser og tømmervegg. Rommet har 1 dobbeltseng og det er plass til 1 ekstraseng og 1 babyseng på rommet.

Det Blå
Dobbeltrom beliggende i 1. etasje i det gamle kårhuset,  rommet var en gang kjøkkenet i bygget som daterer tilbake til 1700 tallet. Delikat nytt baderom med moderne fasiliteter. Rommet har 2 enkeltsenger som kan settes ved siden av hverandre og det er plass til 1 ekstraseng og 1 babyseng på rommet.

Loftet
Stort dobbeltrom beliggende i 2. etasje i kårfolkets stabbur bygget tidlig på 1700 tallet. Delikat nytt baderom med moderne fasiliteter. Rommet har 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng, det er plass til 1 ekstraseng og 1 babyseng på rommet. Rommet har ankomst via trapp i en åpen svalgang og egner seg ikke for gjester som er dårlig til bens.

Båsene
Oppgradert rom med 2 soverom, med beliggenhet i 1. etasje i gamlefjøset.  Det ene soverommet har en stor dobbeltseng (190cm), mens det andre har en liten dobbeltseng (120cm) «Båsene» har privat bad (oppusset 2016) og sittegruppe med TV. Familievennlig, med plass til 1 ekstraseng og 1 babyseng.

Stabburet
Stort stemningsfullt familierom i det Søre stabburet fra 1700 tallet. Enheten består av 2 store soverom over 2 etasjer knyttet samen med adkomst via en ganske smal trappeoppgang i en utendørs svalgang. Derfor egner rommet seg ikke for gjester som er dårlig til bens. I ett av de store soverommene er det 1 stor dobbeltseng (19o cm) og 4 sengeplasser i køyesenger, mens det er to enkeltsenger som kan settes ved siden av hverandre i det andre, sammen med en sofagruppe og flatskjerm TV. Det er plass til 1 ekstraseng og 1 babyseng.

 

Del via:

Ta kontakt

Send